fbpx

About Us

#1

Onze missie

Bij Hookz is het onze missie om bedrijven en merken te helpen om een krachtige online aanwezigheid te creëren in de dynamische wereld van social media. Wij geloven in de kracht van storytelling en streven ernaar om content te maken die echt resoneren met jouw doelgroep. Door onze hoogwaardige ‘User Generated’ Content en social media management, brengen wij jouw merkidentiteit naar het volgende niveau en zorgen ervoor dat jouw online aanwezigheid wordt gemaximaliseerd.

#2

Onze doelen

Ons doel is simpel: jouw succes. Wij willen graag jouw merk helpen groeien door middel van onze expertise op het vlak van social media en advertenties.  Of het nu gaat om het vergroten van jouw online aanwezigheid, meer bezoekers krijgen op je website of het stimuleren van conversies, wij zetten ons volledig in om echte resultaten te leveren.

#3

Waarom ons?

Bij Hookz werken wij vanuit ervaring en passie voor het vak. We bieden op maat gemaakte oplossingen die snel en efficiënt worden uitgevoerd. Persoonlijk contact vinden wij enorm belangrijk en nemen dan ook graag de tijd voor al onze klanten. Kies voor Hookz en breng je merk naar het volgende niveau.

Testimonials

Happy Clients

AB Lifestyle, een toonaangevend kledingmerk, wilde hun marketingstrategie uitbreiden om hun merkbekendheid en verkoop via social media te vergroten. UGC was onbekend terrein. Maar op advies van hun marketingbureau gingen ze samenwerken met Hookz. 

 

Super ervaring!

Onze samenwerking verliep zeer efficient en soepel! De communicatie is altijd snel en professioneel maar ook erg persoonlijk. 

Rowan

Marketeer AB Lifestyle

Laten we praten

Neem vandaag nog contact op met Hookz en plan een gesprek in om te ontdekken wat onze UGC creators voor uw merk kunnen betekenen.