fbpx

Services

UGC Content

UGC bestaat zowel uit video’s als foto’s. Bij Hookz bieden wij dan ook de UGC-oplossingen die het beste bij jouw wensen passen.

Socialmedia Content

Wij bedenken, plannen en ontwikkelen krachtige socialmedia content. Wij zorgen dat jij content hebt dat werkt.

Socialmedia Managment

Wij begrijpen als geen ander de kracht van visuele storytelling. Wij bieden dan ook socialmedia content plan ontworpen om jouw merk op te laten vallen in de drukke wereld van sociale media.

01.

UGC CONTENT

Met onze UGC content service zorgen wij ervoor dat wij voor jouw merk / bedrijf authentieke en overtuigende content maken. Dit zorgt voor een hogere betrokkenheid en betrouwbaarheid wanneer dit wordt ingezet voor jouw social ads. Bij Hookz leveren wij snel en kwalitatieve UGC content die op maat is gemaakt en daardoor perfect aansluit op jouw merkidentiteit en marketingdoelen. Dus verhoog jouw merkbekendheid, websiteverkeer en conversies met onze UGC content. Ontdek hoe wij jouw advertenties naar het volgende niveau kunnen tillen.

01.

SOCIALMEDIA CONTENT

Jouw online aanwezigheid vergroten? Daarvoor heb je krachtige social media content nodig. Bij Hookz maken wij aantrekkelijke en op maat gemaakte content die jouw merk laat opvallen. Wij denken mee om krachtig verhaal te vertellen, zodat elke video de potentie heeft om een viral hit te worden. Of het nu gaat om video’s of foto’s, onze content is perfect afgestemd op jouw merkidentiteit. Wij zorgen ervoor dat er consistent uitgewerkte content stukken klaar liggen zodat jij online kan blijven groeien! Het organische bereik is enorm waardevol voor zowel merkbekendheid als sales. Versterk nu jouw social media aanwezigheid en met de professionele steun van Hookz.

01.

SOCIALMEDIA MANAGMENT

Bij Hookz bieden wij de beste social media management service die jouw merk helpt met online groeien. Wij helpen met het ontwikkelen van een strategisch social media plan dat op maat is gemaakt voor jouw doelen. Daarnaast zorgen wij ervoor dat alle taken omtrent social media worden uitgezet en gecoördineerd. Wij beheren actief jouw social media kanalen, reageren op volgers en stimuleren gesprekken om meer en sterke betrokkenheid op te bouwen met jouw community. Laat ons jouw social media naar een hoger niveau tillen en jullie werkdruk verlichten.

02.

Gratis gesprek

Bij Hookz waarderen we persoonlijk contact. Wij helpen u graag met persoonlijk advies en denken mee over de beste contentstrategie voor uw merk.