fbpx

Van beginner naar Grootste UGC Creator

In 6 maanden van beginnende creator naar de grootste mannelijke UGC creator van Nederland

In de snel groeiende wereld van User Generated Content (UGC) heeft Ivo Agelink een onmisbare stempel gedrukt. Wat begon als een side hustle is uitgegroeid tot een indrukwekkende carrière. Zijn reis van een beginneling tot een invloedrijke ugc creator in de industrie is een inspirerend voorbeeld van wat je kan bereiken met doorzettingsvermogen, creativiteit en visie.

Een explosieve start

Ivo Agelink heeft altijd al een ondernemers spirit gehad. Zo heeft hij verschillende ondernemers wedstrijden gewonnen. Maar door de evenementen die de wereld deed stilstaan in 2019 moest Ivo eraan geloven om weer een normale baan te beoefenen. Al snel borrelde het ondernemers gevoel weer op in Ivo. Door een vriend kwam Ivo in aanraking met UGC en nam hij gelijk een sprong in het diepe.

Door zijn ondernemers ervaringen, verkoop vaardigheden en natuurlijk voorkomen op camera schoot Ivo gelijk raak. De respons op Ivo was overweldigend en positief. Door de unieke stijl, oog voor detail en kennis van storytelling trok hij de aandacht van grote merken. Binnen de kortste keren begon hij samen te werken met grote merken zoals Body & Fit, AB Lifestyle, Black Banana’s, Croyez en nog vele meer.

Start van Hookz

Ondanks het succes als individuele creator besloot Ivo een stap verder te gaan. Hij richtte Hookz op, een Content Creator Agency dat zich richt op het helpen van bedrijven met krachtige content. Het doel van Hookz was simpel: bedrijven voorzien van authentieke, boeiende en effectieve content die echt resoneert met hun doelgroep.

Meer dan alleen content creating

Wat Ivo Agelink onderscheidt van de rest in de industrie, is zijn vermogen om verder te kijken dan alleen de content. Hij begrijpt de kracht van een goed content stuk. Het draait niet alleen om sterke visueel aantrekkelijk beelden, maar ook om hoe je de boodschap overbrengt en dat deze echt passen bij de kernwaarden van het merk. Door zijn inzichten kan hij bedrijven effectief helpen om betere content te maken, maar ook diepere connecties te maken met hun doelgroep!

De toekomst

Vandaag de dag is Ivo Agelink een creator die een grote impact maakt in de wereld van UGC. Zijn reis van beginnende creator tot de oprichter van Hookz is een verhaal van toewijding en visie. Hij blijft bedrijven helpen om hun volledige online potentie te kunnen bereiken. Dit blijft hij met zijn team doen door krachtige en authentieke content te maken.

Ivo’s verhaal kan je gebruiken als een inspiratiebron. Iemand die zijn passie omzet in een succesvolle carrière. Zijn boodschap is duidelijk: “Met passie, hard werken en de juiste inzichten kun je een enorme impact maken.” Zijn toekomstplannen zijn even ambitieus als inspirerend. De grootste Content Creator Agency oprichten van de Benelux wat een inspiratiebron kan zijn voor vele bedrijven en creators.

Met Hookz blijft Ivo Agelink zowel zijn eigen grenzen verleggen, maar ook de grenzen van wat mogelijk is binnen de content creator wereld. Zijn reis is echt het bewijs wat mogelijk is met een droom en toewijding om dit waar te maken.

Share your love

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *