fbpx

Ekrem van beginner tot succesvolle UGC Creator!

Zo werd Ekrem UGC Creator

Tegenwoordig is content enorm belangrijk en dat wist Ekrem, hij heeft zichzelf uitgedaagd om een succesvolle User Generated Content Creator te worden. Al langere tijd kreeg hij het verlangen om creatief bezig te kunnen gaan en vond Ivo Agelink, eigenaar Hookz, op socialmedia. Ivo Agelink bood hem de kans om een bloeiende carrière op te bouwen als UGC creator en Ekrem heeft deze kans met beiden handen aangepakt!

Het begin van een nieuw avontuur

Ekrem is altijd al creatief geweest maar door zijn huidige werkzaamheden kon hij deze kwaliteiten niet kwijt. Hij ging dus op zoek naar een manier om zijn passie te kunnen vervullen. Hij zag dat Ivo Agelink een bericht online had gezet over hoe je UGC creator kon worden. Zonder te twijfelen stuurde Ekrem hem een bericht.

Ivo Agelink biedt een uitgebreide coaching voor mensen die graag UGC creator willen worden. Hij helpt hen stap voor stap hoe je kunt uitgroeien tot een succesvolle creator. Ekrem was meteen geïntrigeerd door deze mogelijkheid. Door zijn leergierigheid en vastberadenheid om te groeien tot een succesvolle creator bracht hem ertoe om zich aan te melden voor de coachingstraject van Ivo.

Van droom naar realiteit

Onder de deskundigheid van Ivo ging Ekrem aan de slag en boekte snel vooruitgang. De coaching sessies zaten vol kennis en inzichten. Ivo leerde Ekrem niet alleen hoe je content moest filmen maar ook hoe storytelling werkt en hoe hij zijn werk kon promoten.

De inzet van Ekrem wierp zijn vruchten af. Al snel krijg hij opdrachten binnen en ging zijn carrière echt van start. Zijn creaties werden steeds beter en dit werd gezien door bedrijven. Ekrem heeft zich in enkele weken ontpopt tot een succesvolle UGC creator.

Teamplayer

Toen Ivo begon met Hookz zag Ekrem kansen. Een toonaangevende creator agency bood hem kansen die hij zelf niet kon behalen. Hij was vastberaden om zich aan te sluiten bij Hookz en zijn werk op een nog grotere schaal uit te voeren.

“Hookz heeft mij de kans gegeven om mijn content naar het volgende niveau te brengen en ook nog is te kunnen samenwerken met de grootste merken van Nederland.”

Inspiratie voor toekomstige creators

Vandaag de dag is Ekrem een trots lid van Hookz. Zijn reis tot succesvolle creator is hopelijk een inspirerend verhaal om andere te inspireren om ook aan hun dromen te werken.

Share your love

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *